Startmotor Revisie

Om uw auto te starten is een grote hoeveelheid energie nodig. De startmotor zorgt voor deze energie. Wanneer u uw auto niet kunt starten, wijst dit vaak op een kapotte startmotor. Wikkelbedrijf Tieleman staat voor u klaar als het gaat om startmotor revisie. Wij zorgen ervoor dat u weer van A naar B kunt.

Een startmotor die het weer doet

Door middel van geavanceerde machines reviseren we uw startmotor. Wanneer de kosten te hoog zijn, zullen wij u altijd adviseren om de startmotor volledig te vervangen. Allereerst demonteren we de startmotor en bepalen we de huidige conditie, als blijkt dat deze inderdaad reviseert moet worden, zullen we een overzicht van de kosten geven. Zo weet u waar u aan toe bent. Na de startmotor revisie volgt de montage en wordt de startmotor uitvoerig getest, zodat u zeker weet dat u er weer even mee vooruit kunt.

Service en kwaliteit

Na de revisie gaat uw startmotor weer jarenlang mee. Wikkelbedrijf Tieleman is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren, onderhouden, reviseren en wikkelen van elektromotoren en aandrijvingen. Tot onze werkzaamheden behoort de reparatie van gewone elektromotoren, generatoren, trilmotoren, trommelmotoren enzovoort. Wij leveren service en kwaliteit en onze communicatie is duidelijk. Heldere prijsopgaven en geen addertjes onder het gras. Mochten er meerdere werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, dan laten wij dit u altijd eerst weten! Is uw startmotor toe aan revisie of vermoedt u dit? Neem dan contact met ons op via de telefoon of per mail of kom direct langs in onze werkplaats. Bekijk onze website voor onze contactgegevens.

Comments are closed.