RVS Lassen

RVS lassen
RVS lassen? Met onze ervaring en moderne lasapparatuur bent u bij ons op het juiste adres voor al uw roestvrijstaal laswerk. Wij richten ons vooral op maatwerk maar voor serieproductie kunt u ons uiteraard ook benaderen. Veel van ons werk bestaat uit het fabriceren en monteren van RVS balustrades, trapleuningen, trappen, sierheken, tuinhekken, poorten, balkonhekken, brughekken, railingen en kunstwerken op maat. De wens van de klant staat bij ons voorop, hoe u het wilt maken wij het.

RVS laswerk
Bent u op zoek naar een lasbedrijf wat al jaren het RVS laswerk voor vele bedrijven, aannemers, overheden en particulieren doet? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Doormiddel van diverse lastechnieken zijn wij in staat om materialen vakkundig aan elkaar te lassen. Voor iedere las klus hebben wij de geschikte maatwerk oplossing. Kwaliteit is hierbij van uiterst belang. Wij zijn pas tevreden als u dit ook bent. Vraag vrijblijvend om een offerte voor een bepaalde las opdracht of neem contact met ons op om de mogelijkheden betreffende RVS lassen te bespreken.

Roestvrijstaal lassen
Roestvrijstaal lassen is een specialistisch vak. Er zijn meerdere goede manieren om roestvrijstaal te lassen, namelijk MIG-MAG lassen, TIG lassen en puntlassen. MIG, MAG lassen is een vorm van booglassen waarbij het punt tussen twee onderdelen verhit wordt en extra las materiaal (draad) wordt toegevoegd. Na de afkoeling hiervan ontstaat er een verbinding tussen twee onderdelen. TIG lassen lijkt op MIG-MAG lassen en wordt veel toegepast bij het lassen van dunne materialen en hoogwaardige verbindingen. Wij streven met ons ervaren medewerkers en moderne lasapparatuur naar het hoogst haalbare resultaat. Kwaliteit staat hierbij bij ons voorop. Wilt u meer te weten komen wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

 

 

 

Comments are closed.