Elektromotor Wikkelen

Als een elektromotor niet meer goed werkt, is het niet altijd nodig om deze volledig te vervangen. In veel situaties gaat het om het vervangen van de lagers of het opnieuw wikkelen van spoelen. Wikkelbedrijf Tieleman is een specialist op het gebied van elektromotor ontwikkelen. Onze ervaren monteurs bekijken eerst altijd of en hoe de elektromotor gewikkeld moet worden. Daarna geven zij u een overzicht van de kosten, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Elektromotor-wikkelen

Elektromechanisch onderhoud

U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om elektromechanisch onderhoud. Het elektromotor wikkelen, is werk wat wij dagelijks uitvoeren. Of u nou een wisselstroom, draaistroom of gelijkstroom motor heeft. Het is geen probleem voor ons! Het wikkelen van elektromotoren in onze werkplaats gebeurt zorgvuldig. Het is werk wat grotendeels met de hand gedaan wordt. We hebben de beschikking tot apparatuur en machines waarmee we nauwkeurig de conditie van de lagers en wikkelingen van de elektromotor kunnen onderzoeken. Mocht het zo zijn dat de elektromotor niet meer kan worden gerepareerd en dat deze beter vervangen kan worden, dan laten wij u dat tijdig weten.

Elektromotor-wikkelen

Neem contact met ons op

Wikkelbedrijf Tieleman is niet alleen gespecialiseerd in het wikkelen van elektromotoren en aandrijvingen, maar ook in het repareren, onderhouden en reviseren ervan. Zo repareren wij onder andere gewone elektromotoren, generatoren, trilmotoren, trommelmotoren. Twijfelt u over de staat van uw elektromotor en vermoedt u dat het nodig is om de elektromotor te wikkelen? Neem dan contact met ons op via de telefoon of per mail.

Comments are closed.