Elektromotor Revisie

Als een motor of generator slecht werkt of erg vervuild is, dan kunnen wij deze weer in goede conditie brengen. Bij Wikkelbedrijf Tieleman bent u aan het goede adres voor elektromotor revisie. Bij ons zijn specialisten werkzaam die ervoor zullen zorgen dat uw elektromotor het weer goed doet voor langere tijd.

Uw elektromotor weer in goede conditie

Het kan zijn dat een motor of generator niet gewikkeld hoeft te worden, maar dat deze toch slecht loopt of vervuild is. Het aanschaffen van een nieuwe elektromotor is vaak niet nodig. Kom langs in onze werkplaats, dan kijken wij ernaar! Onze specialisten zullen de elektromotor eerst demonteren. Daarna kijken we nauwkeurig naar de conditie van de motor en stellen op basis van dit onderzoek een offerte op. Hierop leest u welke werkzaamheden nodig zijn om de motor weer in goede conditie te brengen.

Elektromotor revisie

Service en kwaliteit staan centraal

Wikkelbedrijf Tieleman is een specialist op het gebied van reparatie, onderhoud, revisie en wikkelen van elektromotoren en aandrijvingen. Elektromotor revisie is dus dagelijks werk voor ons. Service en kwaliteit staan bij ons centraal, wij streven ernaar om u zo goed mogelijk te helpen. Geen addertjes onder het gras en tegen een goede prijs! Wij hebben ook een eigen servicedienst die u op locatie van dienst kan zijn. Zo kunt u ons inschakelen voor storingen, het (de)monteren van aandrijvingen en het verrichten van metingen aan aandrijvingen.

Merkt u dat uw elektromotor minder goed loopt? Kom dan langs bij ons in de werkplaats. U kunt snel terecht. Wij zijn bereikbaar per telefoon of per mail. Bekijk onze website voor onze contactgegevens.

Comments are closed.