Elektromotor Reparatie

Wikkelbedrijf Tieleman is gespecialiseerd in de reparatie, onderhoud, revisie en wikkelen van elektromotoren en aandrijvingen. In veel gevallen is het niet nodig om een elektromotor direct te vervangen, maar kan deze nog gerepareerd worden. Voor elektromotor reparatie bent u dan ook bij ons aan het juiste adres.

Een goed werkende elektromotor

Als uw elektromotor kapot gaat, denkt u misschien als eerste aan het kopen van een nieuwe. Maar dit is helemaal niet nodig. Vaak kan de elektromotor gerepareerd worden. Meestal werkt de elektromotor na reparatie nog beter als voorheen. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het repareren van uw elektromotor. Zij zullen de elektromotor eerst zorgvuldig demonteren, zo kan er bepaalt worden wat de conditie is van de elektromotor en welke werkzaamheden er verricht moeten worden om de elektromotor goed te kunnen repareren. Wij stellen u op de hoogte van de verwachte kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. We zijn in bezit van geavanceerde machines en apparatuur waardoor we de elektromotor kunnen repareren volgens de laatste technieken. Nadat de motor gerepareerd is, wordt deze gemonteerd en uitvoerig getest. Zo weet u zeker dat u weer veilig de weg op kunt.

Heldere communicatie

Service en kwaliteit, dat is wat wij u bieden. Heldere communicatie, zonder onduidelijkheden in de prijsopgave. Mocht blijken dat er meerdere werkzaamheden nodig zijn of dat er bepaalde zaken toch niet mogelijk zijn, zullen we dit u op tijd laten weten. Kom voor uw elektromotor reparatie naar Wikkelbedrijf Tieleman. Wij staan graag voor u klaar. U kunt ons bellen of mailen of direct langskomen bij ons in de werkplaats. Bekijk onze website voor de contactgegevens.

Comments are closed.