Dynamo Revisie

Brandt het laadstroomcontrolelampje op uw dashboard? Dan is het zaak om uw dynamo te laten controleren. Als de dynamo niet goed werkt, wordt de accu niet meer bijgeladen. Dit heeft als gevolg dat elektrische accessoires zoals verlichting en ruitenwissers slechter gaan functioneren. Wikkelbedrijf Tieleman is gespecialiseerd in het repareren, onderhouden, reviseren en wikkelen van elektromotoren en aandrijvingen. U kunt welkom bij ons voor dynamo revisie, wij zorgen ervoor dat u weer verder kunt.

Altijd eerst een offerte

In onze werkplaats zullen we uw dynamo zorgvuldig demonteren. Zo kunnen we precies zien wat de huidige conditie is en welke werkzaamheden er moeten worden verricht om de dynamo weer goed te laten werken. We stellen u hiervan altijd eerst op de hoogte door middel van een offerte. Gaat u akkoord, dan gaan wij snel aan de slag. Meestal neemt dynamo revisie ongeveer een dag in beslag. De onderdelen van de dynamo worden zorgvuldig behandeld. Onderdelen die versleten zijn worden vervangen. Na de montage testen wij de dynamo nogmaals uitvoerig. Bij een goed resultaat is uw dynamo weer klaar voor gebruik.

Dynamo revisie

Problemen met de dynamo? Kom langs!

U bent bij Wikkelbedrijf Tieleman aan het juiste adres als het gaat om dynamo revisie. Wij leveren service en kwaliteit. We streven u zo goed mogelijk van dienst te zijn, geen addertjes onder het gras en heldere communicatie! Merkt u dat bepaalde elektrische accessoires slechter werken of brandt het rode acculampje? Kom dan langs! Wij onderzoeken de dynamo en zorgen ervoor dat deze het weer goed doet. Zo kunt u weer veilig de weg op! Bel of mail ons nu.

Comments are closed.